Follow Us

Copyright 2014 Brand Exponents All Rights Reserved

MARIA VALBORG

Jag är en designer och illustratör från Helsingborg, baserad i Stockholm. Jag är en väldigt hemmakär person som tycker det känns viktigt att göra det mysigt omkring mig. Att skapa produkter för hemmet med fokus på mönster och illustrationer är därför något jag har en stor passion för. Bakom mig har jag fem års utbildning inom grafisk design och kommunikation och i november 2014 startade jag företaget Mevo. Genom Mevo arbetar jag mycket med spännande designuppdrag och för att få utlopp för fler kreativa och personliga idéer utvecklade jag även under september 2015 detta varumärke, Maria Valborg.

Jag såg en film en gång där en av karaktärerna sa ”The world’s a playground. You know that when you are a kid, but somewhere along the way everyone forgets it.” När jag bestämde mig för att skapa ett eget varumärke kändes det som att jag mer och mer tillät mig att leka igen. Att skapa och uttrycka mig kreativt är så otroligt roligt och ger mig så mycket energi. Min förhoppning är att även ni ska känna av den lekfulla glädjen genom mina produkter.